Vinkels Auto ApS
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Motorvarmer

featured image

Eftermontering og reparation af motorvarmer

En kold vintermorgen kan det være skønt at stige ind i en allerede opvarmet bil. Og har du enforvarmet motor, reduceres bilens emissioner desuden med op til 80 procent mindre kuldioxid og kulbrinte i de første kilometer, som bilen kører. Af andre fordele kan nævnes, at slitagen på motoren reduceres, og du får en bedre brændstoføkonomi. Hvis din bil har en brændstofvarmer eller anden tillægsvarme, kan vi hjælpe dig med servicen.Vi har omfattende erfaring med varmere fra f.eks. Eberspächer og Webasto til både benzin- og dieselbiler.

Motorvarmere fra EBERSPÄCHER

Med en Eberspächer Hydronic Bilvarmer i bilen får du en helt ny følelse af komfort. Motor og kabine er allerede forvarmede. Ruderne er is- og dugfri. Det sparer tid og brændstof, øger sikkerheden, skåner bilen og miljøet – og du får en behagelig start på dagen.

Når du så skal af sted, starter du bare den allerede forvarmede motor – det er komfort i særklasse.

Eberspächer Hydronic Bilvarmere kører på bilens brændstof og skal derfor ikke tilsluttes lysnettet.

Hent brochure her

Motorvarmere fra Webasto

Læs mere og se funktions video på www.webasto-bilvarmer.dk.

Fem fordele, der luner i bilen og i kørselsøkonomien

 1. Spar kostbar tid
  Med en motorvarmer er du fri for den besværlige skraben af ruderne. I stedet stiger du ind i en dejlig varm bil og kører afsted
 2. Altid is- og dugfri ruder
  Ruderne er optøede og fri for sne og is, når du stiger ind i bilen. Uden at du skal gøre noget som helst.
 3. Mere sikkert Med en motorvarmer sparer du tid og kan samtidig koncentrere dig om kørslen fra første minut.
 4. Skåner motor og miljø
  Bilen får ingen koldstart. En forvarmet motor bruger mindre brændstof og nedsætter de forurenende stoffer i udstødningen med helt op til 66% i startfasen. Motoren slides også væsentligt mindre.
 5. Legende let at betjene
  Webasto er den helt rigtige løsning: Brug det digitale tænd/sluk ur, den lille trådløse fjernbetjening eller den smarte GSM Start – det er legende let.
  Læs mere og se funktions video på www.webasto-bilvarmer.dk.