Vinkels Auto ApS
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Skadecenter

featured image

Vi har eget skadecenter hos Vinkels Auto

Får din bil en skade, stor som lille, står vi klar til at udbedre skaden, så din bil bliver som ny igen. Vi sikrer os også at bilens sikkerhedssystemer er i orden, inden vi afleverer bilen. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber. Det eneste du behøver at gøre er, at aflevere bilen til os, så ordner vi resten. Har du behov for bil, tilbyder vi gratis lånebil ved forsikringsskader. Vi har både person- og varebiler.

Vi reparerer pladeskader og skader fra sammenstød

Har du været uheldig i et sammenstød eller fået en dum ridse i lakken? Nogle gange er uheldet ude, uanset hvor meget man selv passer på. Hos Bosch Car Service klarer og reparerer vi de fleste typer af pladeskader og lakskader – for alle bilmærker. Vi udfører også plastarbejde på biler. På vores pladeværksted har vi udstyr og ekspertise til at udbedre beskadigede karrosseri eller, hvis det er nødvendigt, udskifte de dele, der er alvorligt beskadiget.

Vores mål er at udføre arbejdet med et kvalitetsniveau, der overgår alle branchens regler og med det størst mulige miljøhensyn. Følelsen, når du henter din bil efter en pladeskade eller andre skader bør være, at der aldrig er sket noget.

Vi hjælper dig med forsikringen i tilfælde af pladeskader
Og hvis du ønsker det, kan vi hjælpe dig med skadeanmeldelsen og stå for kontakten med dit forsikringsselskab. Bosch Car Service samarbejder med og er certificeret af alle større forsikringsselskaber.